نارضایتی دانشگاهها از ورودیهای کارشناسی ارشد
معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد: دانشگاههای برتر کشور از شیوه جذب و کیفیت ورودیهای کارشناسی ارشد دانشگاهها ناراضی هستند بر همین اساس کارگروهی تشکیل شده و بهترین راه حل را بررسی میکند.
علی خاکی صدیق در گفتگو با مهر درباره کیفی سازی دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه ها گفت: دانشگاه های خوب و برتر کشور از کیفیت ورودی های کارشناسی ارشد ناراضی هستند و این نارضایتی شدت و ضعف دارد.
وی ادامه داد: یک سری از دانشگاه ها دلیل این موضوع را نحوه انتخاب و کنکور فعلی کارشناسی ارشد عنوان می کنند ولی به نظر من دلایل متعددی نیز در این زمینه وجود دارد که یک عامل آن کنکور است.
معاون آموزشی وزیرعلوم یادآور شد: پیشنهادهای مختلفی توسط دانشگاهها ارائه شده و کارگروهی در ذیل معاونت آموزشی وزارت علوم برای بررسی بهترین راه حل تشکیل شده ولی هنوز چیزی مصوب نشده است.
معاون آموزشی وزارت علوم یادآورشد: برخی از دانشگاه ها خواستار پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد به صورت طرح «آ. ت. ت» هستند و اینکه این طرح جایگزین کنکور فعلی شود.
وی درباره مصوبه شورای سنجش آموزش کشور مبنی بر اینکه از این پس پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی ارشد از بین افرادی خواهد بود که هیچ نمره منفی نداشته باشند، گفت: این مصوبه مربوط به چند جلسه قبل شورای سنجش پذیرش دانشجو بوده و امسال نیز اجرایی شده است.
به گزارش مهر، تا به امروز بین ۳۰ تا ۳۵ درصد از پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی ارشد را کسانی تشکیل می دادند که در کارنامه خود نمره منفی هم داشتند لیکن بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، از سال جاری پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی ارشد از بین افرادی خواهند بود که هیچ نمره منفی نداشته باشند. مشکل اصلی در شیوه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد این است که به دلیل بالا رفتن ظرفیت پذیرش دانشجو در این دوره، تعداد زیادی از دانشجویان با نمره دریافتی نه چندان بالایی پذیرفته میشدند.
بر اساس این مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، برای پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی جاری حدنصاب نمره قرار داده شد، بر این اساس کسانی که نمره آزمون آنها منفی شود.
دیدگاهتان را بنویسید